Foreningen - Sporvejspensionistklubben

Log ud
Gå til indhold

SPORVEJSPENSIONISTERNE
       Århus Sporvejes Pensionist & Efterlønsklub   
   Formand Niels L. Carlsen
    Mobil: 4O 57 64 O7 E-mail: niels@sporvejspensionisterne.dk
 Foreningens konto: 7264-1046098 / Mobil Pay: 862168
Foreningens E-mail: sporvejspensionisterne@gmail.com
Foreningens hjemmeside: www.sporvejspensionisterne.dk


SPORVEJSPENSIONISTERNE ÅS
 
 
HVEM ER VI ???
 
 
Vi er en flok glade pensionister og efterlønner der enten har kørt sporvogn, bus eller på anden måde har været ansat hos Århus sporveje.
 
Den 28. januar 1982 blev der indkaldt til generalforsamling, hvor der blev valgt en bestyrelse. Klubben består i dag af over 130 medlemmer.
 
Vi mødes 2 gange om måneden, hver anden torsdag i ulige uger fra kl.12.00 – 15.30, fra 1. september til 1. juni hvor vi får en god snak og fortæller historier fra den gang da vi kørte. Vi har forskellige arrangementer på disse møder, her er bl.a. dartspil, bowling, banko, julefrokost, underholdning, foredragsholder, juleafslutning med æbleskiver, sommerfest, omegns tur, sommer udflugt, demonstration af en eller anden ting, vi får kaffe og brød som vi betaler 20,- kr. for og der kan købes øl og vand til fordelagtige priser og endvidere har vi Kinesisk lotteri hver gang.
Hvem kan deltage?
 
Det kan alle der har været ansat hos Århus sporveje samt ægtefælle/samlever, og det koster 200,- kr. om året i kontingent. Pr. person
 
Der afholdes Generalforsamling en gang om året, i januar måned hvor generalforsamling vælger bestyrelsen som er på valg iflg. Klubbens vedtægter.
 
Nærmere oplysning samt tilmelding til klubben, kan fås hos bestyrelsen,
 
Klubbens mødelokale er
 
Fritidscenter, Skovvangsvej 127, 8200 Århus N

Tilbage til indhold